Legume de vară la grătar cu pansament Harissa
Legume de vară la grătar cu pansament Harissa este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată, coriandru, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Creveți la grătar și legume de vară cu sos de zară, Pui la grătar pe verdeață cu pansament cremos Harissa, și Legume de vară Shoestring cu linte și sos Tahini fumuriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de ulei, suc de lămâie și harissa încastron mediu. Condimentează pansamentul cu sare.
Pregătiți grătarul (căldură mare). Grillbell sferturi de ardei, cu pielea în jos, până lapielea este înnegrită peste tot (nu se întoarce).Reduceți căldura la mediu (dacă utilizați grătar pe gaz)sau lăsați cărbunii să se răcească ușor (dacă utilizați grătar de cărbune).
Se toarnă restul de 3 linguri de uleipe o foaie de copt cu ramă.
Așezați vinete și dovlecei pe foaia pregătită; întoarceți-vă la strat.
Presărați legumele cu sareși piper. Grătiți până când este carbonizat în locuri șifierte, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute. Întoarceți legumele la felfoaie. Cojiți ardeii. Faceți înainte: îmbrăcarea șilegumele pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Lăsați la temperatura camerei.
Platou de linie cu salată verde.
Tăiați vinetele în cruce în jumătate; aranjați cercuri inconcentrice deasupra marginii exterioare a sosului, lăsând centrul gol.
Tăiați bellpepper și dovleceii în bucăți de 1 inch;movilă în centru.
Stropiți o parte din dressingover.
Serviți cupene de lămâie; treceți pansament suplimentar.