Legume De Toamnă Glazurate
Glazurate legume toamna este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sorg, morcovi pentru copii, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Legume De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Chileatole roșu cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inci.
Așezați felii de cartofi, morcovi și dovlecei într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună zahărul și următoarele 6 ingrediente.
Stropiți peste amestecul de cartofi, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați ușor legumele.
Coaceți încă 15 sau 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.