Legumele de toamnă glazurate necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 206 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cartof roșcat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Legume De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Chileatole roșu cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
1
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Așezați felii de cartofi, morcovi și dovlecei într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cartofi
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Stropiți peste amestecul de cartofi, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați ușor legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți încă 15 sau 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.