Legume De Iarnă Prăjite
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Legumele prăjite de iarnă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 189 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă perlată, căței de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Legume De Iarnă Prăjite, Legume Prăjite De Iarnă, și Legume De Iarnă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 260°. coaja 1 lb. păstârnac și 1 lb. morcovi; tăiate în bastoane groase. Pe o foaie de copt mare, căptușită cu folie, combinați păstârnacul și morcovii cu 1 (10 oz.) pachet ceapă perlată congelată (dezghețată), 8 oz. varza de Bruxelles înjumătățită și 6 căței de usturoi zdrobiți și curățați. Aruncați legumele cu frunze de 1 fir de rozmarin proaspăt (sau 1 linguriță. uscat), 3 linguri. ulei de măsline, 1/2 linguriță. sare kosher și 1/4 linguriță. piper negru până când este acoperit.
Întindeți legumele uniform pe o foaie de copt. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc pe margini, aproximativ 25 de minute.