Paella de legume de iarnă-pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1145 calorii, 59G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de praz, dovlecei de nucă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Amestec de legume de iarnă cu Orzo în stil Paella, Dieta echilibrată: Paella ușoară de Quinoa cu scoici, Chorizo și verdeață de iarnă, și Paella Vegetală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți prazul cu 1 linguriță de ulei de măsline și aranjați pe 1 parte a unei foi mari de copt, tăiată cu fața în jos. Pe cealaltă parte, aruncați dovleceii cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Condimentați legumele cu sare și piper și prăjiți timp de 20 de minute, sau până devin aurii și doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Tăiați prazul în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într - o tigaie sau tigaie de paella de 14 până la 16 inci. Condimentează puiul cu sare și piper; gatiti la foc moderat pana devin aurii, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de ulei în tigaie; gatiti la foc mic pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați chorizo, șofran și cayenne; gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șofran
8
Adăugați orezul și 1 1/2 lingurițe de sare; gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Se amestecă bulionul, roșiile, mătgul, prazul și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuțit De Toaletă
Chard Elvețian
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Cuibărește puiul în orez, cu pielea în sus. Fierbeți paella la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se transferă într-un cuptor de 350 și se coace timp de 30 de minute, sau până când bulionul este absorbit, orezul este fraged și puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și acoperiți cu un prosop; lăsați să stea 10 minute.