Legume de iarnă coapte

Legume de iarnă coapte
Legume de iarnă la cuptor durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 6 porții, cu 159 de calorii , 3 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 214 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de napi, morcovi, căpșuni de usturoi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfectă pentru iarnă . Mai multor persoane le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este oferită de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 98% , ceea ce este minunat. Rețete similare includ Legume de iarnă la cuptor cu dressing balsamic , O singură supă, Două moduri: legume bucăți mari și cremă de legume și Garnitură de iarnă la cuptor .

Instrucțiuni

1
Puneți primele șapte ingrediente într-o tavă de copt unsă cu unt, de 38 x 25 x 2,5 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Combinați uleiul, sarea, cimbrul și piperul; stropiți legumele și amestecați pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Coaceți, fără capac, la 220°C timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista