Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie

Biban de mare și Confetti legume cu sos de lamaie-unt este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 256 calorii, 37g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,03 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vin, porumb cu miez întreg și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Biban de mare negru cu legume marocane și sos Chile, Penne cu pui la grătar și legume într-un sos de vin alb cu unt de lămâie, și Biban de mare aburit cu vanilie, legume pentru copii și sos Cappuccino.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie.
Așezați câte un file pe fiecare din cele 2 farfurii; păstrați cald.
Adăugați vin și suc în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și untul.
Stropiți sosul peste fileuri.
Adăugați porumb în tigaie; gatiti 2 minute.
Adăugați roșia și spanacul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste. Aranjați 1 cană de legume pe fiecare farfurie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio