Rosemary legume rădăcină este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită rutabaga, rozmarin, sare și cartof dulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încearcă Carne De Vită De Rozmarin Cu Legume Rădăcinoase, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați legumele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați uleiul, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Zahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Aranjați legumele într-un singur strat în două 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 20-25 minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.