Legume Cu Ierburi La Grătar

Legume Cu Ierburi La Grătar
Legume cu ierburi la grătar este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 135 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, California-amestecați legume, condimente și ulei de măsline. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 116 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este spectaculos. Rețete similare includ Legume la grătar cu vinetă de ierburi, Legume La Grătar Cu Citrice, și Legume la grătar marinate cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Transferați la o grosime dublă a foliei grele (aproximativ 14 in. x 12 în.). Îndoiți folia peste legume și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista