Legume Cu Ierburi La Grătar
Legume cu ierburi la grătar este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. O porție conține 135 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, California-amestecați legume, condimente și ulei de măsline. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 116 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este spectaculos. Rețete similare includ Legume la grătar cu vinetă de ierburi, Legume La Grătar Cu Citrice, și Legume la grătar marinate cu ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Transferați la o grosime dublă a foliei grele (aproximativ 14 in. x 12 în.). Îndoiți folia peste legume și sigilați bine.
Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când legumele sunt fragede. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.