Legume aztece

Legume aztece
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aztece. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă 55 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 92 de calorii . Un amestec de oregano, ardei gras, dovlecel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Caserola aztecă , cacao aztecă și cacao aztecă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, fierbeți ceapa în ulei până când se înmoaie aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați dovleceii, fasolea și piperul. Gatiti 5 minute, amestecand des
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional sau până se încălzește.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista