Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele aztece. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 8 și costă 55 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 92 de calorii . Un amestec de oregano, ardei gras, dovlecel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Caserola aztecă , cacao aztecă și cacao aztecă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, fierbeți ceapa în ulei până când se înmoaie aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovleceii, fasolea și piperul. Gatiti 5 minute, amestecand des
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați ingredientele rămase și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional sau până se încălzește.