Asiatice legume Se amestecă-Fry este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fulgi de ardei, ciuperci, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Legume Asiatice Se Amestecă Prăji, Legume Asiatice Se Amestecă Prăji, și Legume Asiatice Se Amestecă Prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa, morcovul si usturoiul in ulei 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
3
În amestec în tigaie, amestecați ciupercile, legumele congelate în sos, sosul prăjit și fulgii de piper; gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.