Lebkuchen III este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 30 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 117 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de melasă, nucșoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți oul, zahărul brun, mierea și melasa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Melasă
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, ienibaharul și bicarbonatul de sodiu; amestecați în amestecul de melasă. Se amestecă migdalele și citronul confiat. Lucrând cu 1/4 din aluat la un moment dat, întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Citron Confiat
Bicarbonat De Sodiu
Ienibahar
Scorțișoară
Melasă
Migdale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
4
Se taie în formele dorite cu tăietori cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
5
Așezați cookie-urile la cel puțin 1 inch distanță pe foile de cookie pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 12 minute sau până când este setat. Se răcește pe rafturile de sârmă și se păstrează la temperatura camerei într-un recipient etanș.