Lean Mănâncă Chili

Lean Mănâncă Chili
Lean mănâncă Chili este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 533 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână morcov, roșii, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de nucă de cocos ar putea urma acest curs principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz Cookie-uri (făcute cu ulei de nucă de cocos!) ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare includ Carne De Vită Macră Chili, Lean Mean Game Day Chili-Superbowl, și Ultimate carne de vită macră și ardei iute.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellroig Cava Brut. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista