Lavanda-picior marinat de miel
Lavanda-marinat picior de miel este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 324 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți hamsie, vin, lavandă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lavanda-picior marinat de miel, Miel De Lavandă Și Miere, și Marinada franceză de lavandă Auberge pentru carne de vită, miel sau pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mic și ascuțit, faceți 24 de incizii pe tot mielul. Umpleți fiecare incizie cu o bucată de hamsie și usturoi și un vârf de rozmarin. Într-o tigaie, combinați 1/4 cană de ulei de măsline cu vinul și lavanda.
Adăugați mielul și acoperiți bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aprinde un grătar. Aduceți mielul la temperatura camerei și condimentați cu sare și piper. Grătați mielul la foc moderat timp de aproximativ 40 de minute sau până când este ușor carbonizat și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125 pentru mediu rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a-l tăia subțire.
Se servește cu pene de lămâie și ulei de măsline suplimentar.