Lavanda Crema De Zahar Ars

Lavanda Crema De Zahar Ars
Lavanda Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 669 calorii, 5g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, gălbenușuri de ou, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Lavanda Crema de zahar ars cu Afine Proaspete, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, aduceți smântâna, lavanda și vanilia la fierbere, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
3
Într-un castron, bateți gălbenușurile și 1/4 cană de zahăr pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amestecul de smântână printr-o strecurătoare fină în castron cu gălbenușuri. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în amestecul de cremă; se amestecă. Clătiți fasolea și lăsați-o să se usuce pentru alte utilizări. Aruncați lavanda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul de cremă cremă în mod egal în 4 feluri de mâncare crme brle rezistente la cuptor sau ramekins (fiecare aproximativ 1 in. adâncime și 5 1/2 in. wide). Puneți vasele într-o tigaie de 2 inci adâncime de 11 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți tigaia pe raftul unui cuptor de 300. Se toarnă cu grijă apă clocotită în tigaie până la nivelul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când cremele se agită doar ușor când sunt agitate ușor, 15 până la 18 minute. Cu o spatulă largă, ridicați cu grijă vasele din apă pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați deserturile să se răcească, apoi acoperiți și răciți până la rece la atingere, aproximativ 1 oră sau până la 1 zi.
9
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, agitați 2/3 cană de zahăr până se topește și de culoare chihlimbar PAL, 8 până la 10 minute. Lucrând rapid, stropiți aproximativ un sfert din siropul de zahăr fierbinte peste 1 cremă odată. Înclinați imediat vasul, astfel încât siropul să curgă uniform peste cremă. Siropul se întărește aproape imediat. Repetați pentru a glazura cremele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți sau lăsați deserturile să se răcească până la 1 oră, astfel încât glazura să se dizolve puțin și să devină mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista