Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes

Laura Simon ' s rădăcină-legume Latkes
Latkes rădăcină-legume Laura Simon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți păstârnac, morcovi, ulei de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rădăcină De Legume Latkes, Rădăcină De Legume Latkes, și Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare. Încingeți cartofii și puneți-i în sită. Radeți parohiile și morcovii și puneți-le într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ceapa, mărarul, făina matzo, sarea și piperul în amestecul de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Folosind mâinile, strângeți cartofii o palmă la un moment dat peste sită pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați cartofii stoarși în amestecul de parship. Când toți cartofii au fost stoarși, scoateți sita și turnați cu grijă lichidul de cartofi, lăsând amidonul alb de cartofi în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați amidonul în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
AmidonAmidon
6
Adăugați 2 ouă și combinați bine. Puneți o cantitate mică de 1/4 cană de amestec în palma mâinii și aplatizați cu cealaltă mână. Dacă amestecul se lipeste împreună, puteți forma amestecul rămas în prăjituri. Dacă nu, adăugați un alt ou și apoi formați prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Într-un mediu, cu fundul greu calificat la foc mediu, se încălzește 1/2 inch ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
8
Puneți câteva prăjituri în uleiul fierbinte și prăjiți până când aurul întunecat pe o parte. Întoarceți cu o spatulă și gătiți a doua parte până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200 de grade F în timp ce prăjiți prăjiturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista