Latkes de spanac cu ierburi grecești cu sos de iaurt Feta

Latkes de spanac cu ierburi grecești cu sos feta-iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă servește 30 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 115 calorii. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cățel de usturoi, spanac, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Paste cu Tilapia, măsline și Feta cu sos de iaurt grecesc, Burgeri greci pita cu spanac, Fetan și sos Tzatziki, și Butternut Suc De Fructe Latkes Cu Iaurt Grecesc Și Coriandru.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt în tigaie medie grea la foc mediu.
Se adauga ceapa verde si usturoiul; saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 2 minute.
Se adauga spanacul si saut-ul pana se evapora lichidul, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește complet.
Amestecați challah în procesor cu firimituri fine.
Adăugați amestecul de spanac și mărar și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când spanacul este tocat mărunt.
Se transferă într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se amestecă ouăle și praful de copt.
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea (de preferință fontă) la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în loturi, aruncați aluatul îngrămădind linguri în tigaie, folosind spatele lingurii pentru a aplatiza ușor latkes. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Folosind spatula cu fante, transferați latkes pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați mai mult unt și ulei în tigaie, după cum este necesar și lăsați să se încălzească înainte de a adăuga mai mult aluat.
Transferați latkes pe farfurii.
Serviți, trecând separat sosul de iaurt Feta.