Latkes de morcovi și dovlecei
Latkes de morcovi și dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 50. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 28 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, făină, ulei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Zucchini Și Latkes De Morcovi, Latkes de morcovi și sfeclă, și Latkes De Morcovi Și Mere.
Instrucțiuni
Radeți morcovii, dovleceii și ceapa folosind găuri mari de răzătoare; așezați legumele în centrul prosopului mare de bucătărie curat. Aduce capetele de prosop și răsuciți împreună pentru a forma pungă. Exploatație pungă peste chiuveta, stoarce excesul de umiditate din legume.
Așezați legumele într-un castron mare.
Adăugați ouă, făină și piper; se amestecă bine.
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare. Pentru fiecare latke, adăugați cu grijă 1 lingură. din amestecul de legume în tigaie, gătind 2 până la 3 latkes la un moment dat. Răspândiți imediat fiecare movilă în cerc subțire cu spatele lingurii. Gatiti 3 - 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu amestecul de legume rămas.
Se servește acoperit cu smântână.