Latkes De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Latkes de modă veche. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de arahide, masă matzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Latkes cu Lox, Latkes, și Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii cu discul de grătar al procesorului alimentar. După fiecare doi sau trei cartofi, înfășurați bucăți în pânză de brânză care a fost pliată de două ori. Legați colțurile în jurul mânerului unei linguri de lemn și răsuciți pachetul până când apa curge. Colectați apa într-un castron și stoarceți toți cartofii până se usucă.
Transferați-le într-un bol mare de amestecare cu ceapă.
Lăsați apa de cartof scursă să stea netulburată până când se formează un bazin de apă maro deasupra unei suspensii de amidon PAL de cartofi. Scurgeți cu grijă apa, apoi amestecați amidonul în amestecul de ceapă de cartofi cu mâinile.
Se amestecă ouăle, unul câte unul, alternând cu 1/4 cană de făină matzo, până când amestecul latke poate fi format în chiftele care se lipesc doar în mâini.
Încălziți uleiul de 1/2 inch în tigaie la înălțime medie până când o bucată de cartof bulează imediat. Formați o cantitate mică de latke mix într-un disc și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc pentru a testa condimentele.
Adăugați mai multă sare după cum este necesar.
Formați chiftele de aproximativ 4 inci lățime și 1 inch grosime în centru și glisați în tigaie, gătind nu mai mult de 4 Odată. Se prăjește până se formează o crustă maro aurie pe fund, apoi se răstoarnă cu o spatulă cu fante și o furculiță până când se obține aceeași culoare pe cealaltă parte. Întoarceți după cum este necesar pentru a obține o crustă fermă, mai închisă decât aurie pe ambele părți.
Se transferă într-o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se răci timp de două minute, apoi se servește cu mere și smântână la masă.