Latkes De Cartofi Dulci Fără Gluten

Rețeta fără gluten Latkes de cartofi dulci ar putea satisface pofta evreiască în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 294 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Hanuka. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci Chipotle la cuptor și dovlecei (vegani, fără gluten) cu muștar picant de miere de casă (fără gluten cu opțiune vegană), Clătite de cartofi dulci cu 2 ingrediente {fără gluten, fără lactate, fără nuci}, și Pâine Cu Lingură De Cartofi Dulci Fără Gluten Fără Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F. rade ceapa și cartofii dulci folosind un robot de bucătărie prevăzut cu un grătar mediu sau pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Combinați într-un castron mediu.
Așezați jumătate din amestecul de ceapă și cartofi pe un prosop de bucătărie curat.
Rotiți prosopul în jurul amestecului și stoarceți prosopul pentru a extrage excesul de umiditate. Desfaceți prosopul și transferați amestecul într-un castron mare. Repetați cu ceapa și cartofii rămași
Într-un castron mic, amestecați împreună făina de orez alb, sarea și piperul.
Se adaugă la amestecul de cartofi și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina. Tapetați o foaie de copt cu margini cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și așezați-o lângă aragaz, dar în siguranță departe de arzător.
Încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie din fontă de 8 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Lucrând în loturi, aruncați amestecul de cartofi în uleiul fierbinte cu 1/4 cești. (Amestecul ar trebui să sfârâie când lovește uleiul.) Folosind două furci, aplatizați fiecare latke puțin în tigaie. (Aproape că "trageți" latke-urile pentru a se aplatiza.)
Se prăjește până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți cu un flipper de clătite sau o spatulă și prăjiți încă 2 până la 3 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați–o caldă în cuptor în timp ce gătiți latkes rămase.
Se servește cu smântână și sos de mere.