Latkes De Cartofi Dulci

Latkes De Cartofi Dulci
Reteta Latkes de cartofi dulci este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți hrean obișnuit, cartof dulce, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Latkes De Cartofi Dulci, Latkes De Cartofi Dulci, și Latkes De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încingeți ceapa pe o răzătoare de cutie într-un bol mare. Încingeți ambii cartofi în același bol, răzuind lungimea cartofului pentru a obține fire lungi. Aruncați cartofii cu ceapa în timp ce lucrați pentru a nu le decolora. Puneți amestecul de cartofi într-un prosop curat și stoarceți excesul de lichid. Aruncați amestecul latke cu făina, sarea și cayenne. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți un ulei de 1/4 inci într-o fontă mare sau altă tigaie grea la foc mediu. Lucrând în loturi, lingurați aproximativ 1/4 cană din amestecul latke în tigaie, apăsând ușor pentru a forma clătite de 3 inci. Aveți grijă să nu supraaglomerați tigaia. Gatiti, rotind o data, pana cand sunt aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe suportul din cuptor în timp ce gătiți restul de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți latkes-urile acoperite cu o păpușă mică de smântână și hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Garnisiți cu o frunză de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista