Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche. O porție conține 725 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de semințe de struguri, creme fraiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este spectaculos. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Clatite de cartofi cu păstrăv afumat, hrean Cr cca fra FRA, și de aur sfeclă savura, și Clatite de cartofi cu gem de mere-ceapa si crema de hrean Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se adaugă morcovii și se sotează 2 minute. Se amestecă sucul de morcovi și se fierbe până când lichidul s-a redus cu 5/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Morcovi
Morcov
4
Puneți amestecul de morcovi într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă într-un bol de servire și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic și se lasă să stea, ideal timp de 24 de ore la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se servește rece.
8
Folosind accesoriul de grătar într-un robot de bucătărie, radeți separat cartofii, ceapa, morcovul și sfecla. Înveliți o tigaie mică de sote cu puțin ulei și puneți-o la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
9
Adăugați jumătate din ceapa rasă și sotati-le încet până se caramelizează, moi și dulci. Folosind o strecurătoare, stoarceți tot excesul de lichid din legumele rămase și apoi combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Adăugați cele 2 căni de ulei într-o tigaie medie și încălziți-o la 370 de grade F. Puneți 2 uncii de amestec latke în ulei și gătiți până se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură sau o spatulă cu fante, întoarceți latke-ul și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Scoateți din ulei într-o tavă acoperită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare, după gust. Continuați cu amestecul rămas. Aranjați latkes pe un platou de servire și serviți imediat cu piureul de morcovi și crema de hrean și chimen fraiche.