Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar și tarhon Cr Aproxme fra Bucroche
Reteta Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar, și tarhon Cr Ampermme fra Ampermenche ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 20. O porție conține 115 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de făină universală, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, Latkes De Cartofi Cu Păstrăv Afumat Și Creme Fraiche, și Somon afumat la cald cu tarhon Cr Aproxme fra aprox. che.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. folosind partea grosieră a răzătoarei cutiei sau a robotului de bucătărie prevăzut cu lamă de răzătoare grosieră, tocați cartofii. Lucrând în loturi, înfășurați cartofii în prosop de bucătărie și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Prosoape De Bucătărie
Răzătoare
Cuptor
2
Se transferă într-un castron mare. Repetați procesul cu ceapa; se adaugă la castron cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă următoarele 4 ingrediente în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu–mare. Lucrând în loturi, aruncați amestecul de cartofi cu 1/4 cană în tigaie; aplatizați la runde de 3 inci. Fry latkes până la maro auriu pe partea de jos, adăugând mai mult ulei de linguri după cum este necesar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați latkes pe foaia de copt cu ramă; păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Se amestecă CR fra fra fra FRA și tarhon proaspăt tocat într-un castron mic pentru a se amesteca. Împărțiți somonul afumat între latkes. Top fiecare latke cu dollop de tarhon CR fra fra.