Latkes (Clătite De Cartofi)

Latkes (Clătite De Cartofi)
Latkes (clătite de cartofi) este un fără lactate garnitură. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cartofi roșii, apă de la robinet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite De Cartofi (Latkes), Clatite De Cartofi Perfecte (Latkes), și Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați comprimatul de apă și vitamina C într-un castron mare și amestecați până când vitamina C se dizolvă; pus deoparte.Tăiați cartofii prin lama de mărunțire a unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Scoateți cartofii mărunțiți și montați robotul de bucătărie cu accesoriul lamei. Lucrând în loturi, întoarceți cartofii la robotul de bucătărie și pulsați până când au dimensiunea boabelor de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BoabeBoabe
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați cartofii în amestecul de vitamina C și amestecați pentru a combina.Tăiați și pulsați ceapa în robotul de bucătărie folosind aceeași metodă ca și în cazul cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Se adaugă în vasul cu amestec de cartofi împreună cu făina matzo, ouăle, sarea măsurată și praful de copt și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
CartofiCartofi
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă 1/4 până la 1/2 inch de ulei într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este suficient de fierbinte pentru a se prăji (puteți verifica lipind o ustensilă de lemn în ulei și văzând dacă se formează bule în jurul marginilor), folosiți o lingură mare pentru a arunca 3 până la 4 movile din amestecul de cartofi (aproximativ 2 linguri generoase fiecare) în uleiul fierbinte. Nu aglomerați tigaia. Aplatizați ușor latkele cu spatele lingurii.Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți latke-urile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și condimentați cu sare suplimentară. Repetați cu aluatul rămas. Când ajungeți la capătul aluatului, bateți amestecul cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de lichid înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Serviți cu mere și / sau smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista