Latkes
Latkes este un vegetarian garnitură. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, cartofi cu amidon mediu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Latkes, Cele Mai Bune Latkes, și Tex-Mex Latkes.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Ungeți 2 foi de copt cu 1 lingură de ulei și dați deoparte.
Folosind o răzătoare de cutie sau un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de mărunțire, radeți grosolan cartofii.
Așezați cartofii răzuți într-un castron mare cu ceapa, făina, sarea, piperul, ouăle și lingura rămasă de ulei. Aruncați pentru a amesteca bine.
Picătură de linguri rotunjite pe foi de copt și apăsați ușor pentru a face chiftele.
Coaceți 10 minute sau până se rumenesc pe fund. Întoarceți latkele cu o spatulă metalică și rotiți foile de copt.
Coaceți încă 5 minute sau până devin aurii.
Se transferă într-un platou și se servește cu mere și smântână.