Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă
Rețeta Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 78 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de iaurt cu lapte integral, apă spumantă, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lassi De Mentă Sărată, Lassi De Mentă Sărată, și Lassi sărat , cum se face Lassi sărat / lassi s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează. Dacă nu serviți imediat, dați-l la frigider într-un recipient etanș până la 4 zile.Pentru servire: umpleți un pahar cu gheață.
Adăugați 5 uncii de lassi, acoperiți cu 3 uncii de apă spumantă și amestecați ușor pentru a combina.
Garnisiți cu semințe de chimen și sare neagră, dacă utilizați.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Nigl Freiheit Gruner Veltliner]()
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.