Lassi de Mango picant și sărat

Lassi de Mango picant și sărat este un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian băutură. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de liniuțe generoase de piper cayenne, sare kosher, chefir din lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Mango Lassi-AAM Ki Lassi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un blender. Se amestecă la înălțime până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Gustați și adăugați mai mult piper cayenne, dacă doriți.
Se toarnă în două pahare și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.