Lassi de Mango picant și sărat

Lassi de Mango picant și sărat
Lassi de Mango picant și sărat este un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian băutură. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 140 de calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de liniuțe generoase de piper cayenne, sare kosher, chefir din lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, și Mango Lassi-AAM Ki Lassi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender. Se amestecă la înălțime până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Gustați și adăugați mai mult piper cayenne, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în două pahare și se servește imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista