Lasagne Bolognese al Forno

Lasagne Bolognese al Forno
Lasagne Bolognese Al Forno ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1368 calorii. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți unt, parmigiano-reggiano, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Lasagne Al Forno, Lasagna Bologneză, și Lasagne Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ragu bolognese: într-o cratiță de 6 până la 8 litri, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide și moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vițelul, carnea de porc și pancetta și amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Adăugați carnea la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați pasta de roșii, laptele și vinul și fierbeți la foc mediu-mic timp de 1 până la 1 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, după gust și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Combinați ouăle și spanacul. Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați amestecul de ou și spanac și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună spanacul, ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Împărțiți aluatul în 3 porții egale și rotiți fiecare până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Tăiați pastele în pătrate de 20 (5 inci) și aruncați-le în apa clocotită. Gatiti 1 minut, pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se scurge bine și se reîmprospătează în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
7
Se scurge pe prosoape și se lasă deoparte.
8
Pentru besciamella: într-o cratiță medie, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se adaugă făina și se amestecă până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10
Între timp, încălziți laptele în tigaie separată până aproape de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați lapte în amestecul de unt 1 cană la un moment dat, amestecând continuu până când este foarte neted și aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde si scoateti-l de pe foc. Condimentează cu sare și nucșoară și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o tigaie brownie, asamblați lasagna, începând cu un strat de ragu, o stropire de Parmigiano ras, un strat de paste, un strat de bechamel, un strat de ragu, o stropire de Parmigiano ras etc. până când se consumă tot sosul și pastele. Stratul superior ar trebui să fie paste cu bechamel peste el. Topiți lasagna cu Parmigiano-Reggiano ras și coaceți la cuptor timp de 30 până la 45 de minute, până când marginile se rumenesc și sosurile clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista