Lasagne Bolognese al Forno

Lasagne Bolognese al Forno
Lasagne Bolognese Al Forno ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1368 calorii. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți unt, parmigiano-reggiano, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Lasagne Al Forno, Lasagna Bologneză, și Lasagne Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru ragu bolognese: într-o cratiță de 6 până la 8 litri, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide și moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vițelul, carnea de porc și pancetta și amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Adăugați carnea la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați pasta de roșii, laptele și vinul și fierbeți la foc mediu-mic timp de 1 până la 1 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, după gust și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Combinați ouăle și spanacul. Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați amestecul de ou și spanac și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună spanacul, ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Împărțiți aluatul în 3 porții egale și rotiți fiecare până la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Configurați o baie de gheață lângă blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Tăiați pastele în pătrate de 20 (5 inci) și aruncați-le în apa clocotită. Gatiti 1 minut, pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se scurge bine și se reîmprospătează în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Se scurge pe prosoape și se lasă deoparte.
8
Pentru besciamella: într-o cratiță medie, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se adaugă făina și se amestecă până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
10
Între timp, încălziți laptele în tigaie separată până aproape de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați lapte în amestecul de unt 1 cană la un moment dat, amestecând continuu până când este foarte neted și aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde si scoateti-l de pe foc. Condimentează cu sare și nucșoară și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Pentru asamblare: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o tigaie brownie, asamblați lasagna, începând cu un strat de ragu, o stropire de Parmigiano ras, un strat de paste, un strat de bechamel, un strat de ragu, o stropire de Parmigiano ras etc. până când se consumă tot sosul și pastele. Stratul superior ar trebui să fie paste cu bechamel peste el. Topiți lasagna cu Parmigiano-Reggiano ras și coaceți la cuptor timp de 30 până la 45 de minute, până când marginile se rumenesc și sosurile clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de feliere.

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite1morcov, fin, cubuletemorcov, fin, cubulete1coastețelină, tăiată fințelină, tăiată fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4extra largescrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăinăfăină12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, feliatusturoi, feliat6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă1Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete6creveți și cu veneParmigiano-Reggiano, pentru grătarParmigiano-Reggiano, pentru grătar2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Parmigiano-Reggiano, pentru grătarParmigiano-Reggiano, pentru grătar4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc, măcinatăcarne de porc, măcinată2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pancetta sau bacon slab, măcinatpancetta sau bacon slab, măcinat1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.spanac tocat congelat, dezghețat și stors foarte uscat și tocat foarte finspanac tocat congelat, dezghețat și stors foarte uscat și tocat foarte fin1tuburiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală nealbită, plus 1/2 cană pentru praful suprafeței de lucrufăină universală nealbită, plus 1/2 cană pentru praful suprafeței de lucru4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită, măcinatăcarne de vită, măcinată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista