Lasagna vegetariană de dovlecei și mămăligă Elvețiană
Vegetarian Butternut Squash și Swiss Chard Polenta Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 507 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de frunze de rozmarin, ou, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei prăjiți și Bietă Elvețiană, Risotto de dovleac, Bietă elvețiană și mere, și Chili De Fasole Neagră Cu Dovleac Și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați 1/3 cană de șalotă, rozmarin și cimbru, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 4 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați apa măsurată, laptele și sarea măsurată, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și, în timp ce bateți constant, turnați încet mămăliga într-un flux subțire și constant până când toate sunt încorporate și nu există bulgări.Gatiti, batand sau amestecand ocazional cu o lingura de lemn, pana cand mamaliga se indeparteaza de partile laterale ale tigaiei si boabele s-au inmuiat, aproximativ 35 pana la 40 de minute. (Dacă mămăliga începe să devină prea groasă înainte de a fi gata, adăugați apă 1/4 cană la un moment dat, după cum este necesar.) Între timp, pregătiți dovlecelul.Folosind un cojitor de legume, curățați dovleceii, apoi tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Cuțit De Toaletă
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați-l pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inch.
6
Așezați feliile într-un castron mare, adăugați 2 linguri de ulei, condimentați generos cu sare și piper și aruncați cu mâinile pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți dovleceii într-un strat uniform pe o foaie de copt. Prăjiți până când cuțitul este fraged, aproximativ 20 de minute. Ștergeți vasul și lăsați-l deoparte (nu este nevoie să-l spălați). Când dovleacul este gata, transferați-l într-o grătar pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 375 km / H. când mămăliga este gata, amestecați brânza Gruyu până se topește și se încorporează uniform. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați amestecul de mămăligă pe o foaie de copt cu margini de 17 pe 12 inci. Folosind o spatulă de cauciuc, întindeți-o într-un strat uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați restul de 1/3 cană de șalotă, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Creșteți focul la mediu, adăugați vinul și gătiți până aproape s-a evaporat, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați bietul, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând constant cu clești, până când este complet ofilit și fraged și lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Transferați amestecul într-o strecurătoare în chiuvetă și lăsați-l să stea, amestecând ocazional, până când este suficient de rece pentru a se descurca, aproximativ 10 minute.Când amestecul de bietă s-a răcit, strângeți pumni mari pentru a elibera orice exces de lichid și transferați pe o tăietură. Se toacă fin și se pune în vasul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Adăugați ricotta și 3/4 cană de Asiago și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Brânză Asiago
1
Tăiați mămăliga În jumătate transversal (ar trebui să aveți 2 bucăți care au aproximativ 8 x 6 inci fiecare). Folosind o spatulă plată, transferați 1 din jumătăți în bucăți mari într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și, folosind mâinile, apăsați într-un strat uniform pentru a acoperi complet fundul vasului. Folosind o spatulă de cauciuc, puneți uniform jumătate din amestecul de ricotta peste mămăligă și întindeți-l într-un strat uniform. Șindrilă uniform jumătate din bucățile de dovlecei peste amestecul de ricotta. Repetați straturile încă o dată cu jumătățile rămase de mămăligă, amestec de ricotta și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Kilograme De Mure (aproximativ
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză Asiago.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Asiago
3
Coaceți până când brânza este topită și blatul este maro auriu, aproximativ 30 până la 40 de minute.