Lasagnan Vegetarian este o rețetă mediteraneană care servește 12. O porție conține 216 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de canolan, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Lasagna Vegetariană, Lasagna Vegetariană, și lasagna vegetariană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, călește ceapa, țelina și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile; gatiti 2-3 minute. Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, zahărul și condimentele; se fierbe timp de 10 minute. Într-un castron, combinați brânza de vaci, oul, pătrunjelul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Întindeți 1/2 cană de sos într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Strat cu patru tăiței, jumătate din amestecul de brânză de vaci, jumătate din spanac, o treime din sosul rămas și o treime din mozzarella. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se acoperă cu tăiței rămași, sos, mozzarella și parmezan. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați lasagna să stea 15 minute înainte de tăiere.
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Vigna del Capannino Chianti Classico Grand Selezione
Foarte intens și complex, cu note moi de fructe de cireș negru și cireș, împreună cu arome picante intense și plăcute, în special de tutun, cacao și piper negru amestecate cu note balsamice și minerale agreabile.