Rețeta Lasagnan de legume este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, tăiței lasagna, brânză ricotta degresată din carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna Vegetală, și Lasagna Vegetală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ciupercile și următoarele 4 ingrediente (ciuperci prin ceapă); gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați sos de paste; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
5
Combinați pesto și ricotta într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți 1/2 cană de amestec de roșii în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci sau o tigaie acoperită cu spray de gătit. Aranjați 4 jumătăți de tăiței peste amestecul de roșii. Top fidea cu jumătate de amestec de ricotta și 1 cană de amestec de roșii. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Întindeți amestecul de roșii rămas peste tăiței; se presara cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Note: pentru a face înainte, asamblați conform instrucțiunilor; opriți-vă înainte de coacere. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
11
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei; coaceți conform instrucțiunilor. Pentru o curățare ușoară, asamblați într-o tigaie de unică folosință din folie de aluminiu de 8 inci. Dacă faceți un cadou, livrați nefierte cu instrucțiuni de coacere.