Lasagna Ușoară Cu Ravioli
Lasagna ușor Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 544 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, piper, mușchi măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna Ușoară Cu Ravioli, Lasagna Ușoară Cu Ravioli, și Ravioli Super-Ușor " Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați, carne de vită și usturoi; gătiți 4 minute sau până când carnea se rumeneste, amestecând frecvent pentru a se sfărâma. Se amestecă sosul marinara, sarea și piperul; aduceți doar la foc mic.
Se ia de pe foc. Se amestecă ravioli congelați; aruncați pentru a combina.
Înveliți un vas de copt din sticlă sau ceramică pentru broiler pătrat de 8 inci cu spray de gătit. Puneți amestecul de ravioli în tigaie; top uniform cu brânză mozzarella. Acoperiți bine vasul cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute. Descoperiți și presărați uniform cu brânză Parmigiano-Reggiano.
Preîncălziți broiler (lăsați vasul în cuptor). Se fierbe 3 minute sau până când brânza este spumoasă și ușor rumenită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto