Lasagna sălbatică de ciuperci și spanac cu sos de brânză de capră
Lasagna sălbatică de ciuperci și spanac cu sos de brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, roșii prune, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci sălbatice, brânză elvețiană și ștrudel cu brânză de capră cu sos de cidru Bourbon, Frittata cu ciuperci sălbatice și brânză de capră, și Ciuperci sălbatice-brânză de capră Phyllotriangles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați apa și porcini într-un castron mediu; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând 1 cană de lichid de înmuiere. Aduceți lichidul de înmuiere la fierbere într-o cratiță mică; reduceți focul la mediu și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 5 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
4
Scoateți tulpinile din shiitakes; aruncați tulpinile. Feliați capacele shiitake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați porcini, shiitake și ciuperci buton, 1/4 linguriță sare, cimbru și 1/8 linguriță piper; saut 12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Piper
Cimbru
Sare
7
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați făina și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant cu un tel. Adăugați treptat 1/4 cană de lichid de ciuperci porcini și lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează. Gatiti pana se ingroasa amestecul (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați brânza de capră, 2 linguri Parmezan, 1/4 linguriță sare și1/8 linguriță piper și amestecați până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Parmezan
Brânză
Piper
Sare
12
Răspândiți 1/2 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 2 tăiței peste sosul de brânză și acoperiți cu jumătate de amestec de ciuperci, jumătate de spanac, 3/4 cană de roșii, 1/2 cană de sos de brânză și 1/4 cană de mozzarella. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Kilograme De Mure (aproximativ
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ciuperci
Paste
Spanac
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Întindeți sosul de brânză rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Paste
14
Se presară cu 1/4 cană mozzarella, 1/2 cană roșie și 2 linguri Parmezan. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți încă 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse