Lasagna proaspătă cu pesto
Lasagna proaspătă cu pesto este un fel principal mediteranean. Această rețetă face 6 porții cu 644 calorii, 28G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 115 fani. Un amestec de frunze de busuioc, nucșoară, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Lasagne Al Pesto, Lasagne cu Tunan și Pesto, și Lasagna pesto ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6 / ventilator 180C.
Puneți laptele, untul și făina într-o tigaie medie și gătiți la foc mediu, amestecând până se îngroașă și se omogenizează. Se fierbe timp de 1 minut. Scoateți focul, condimentați și adăugați nucșoara. Se răcește, amestecând ocazional pentru a opri formarea pielii.
Puneți spanacul într-un vas mare rezistent la căldură, turnați peste un ibric cu apă clocotită și lăsați 30 de secunde.
Se scurge într-o strecurătoare, se răcește sub robinetul rece, apoi se stoarce bine pentru a îndepărta excesul de lichid.
Întindeți o lingură sau două de sos pe fundul unui vas mare rezistent la cuptor (aproximativ 30x20cm) și așezați o treime din lasagna deasupra. Lingurați peste o treime din sos și întindeți-l. Rotiți o lingură de pesto prin sos cu un cuțit și împrăștiați peste jumătate de spanac cu o treime din roșii, câteva frunze de busuioc și o treime din brânzeturi. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți o altă treime din lasagna cu o treime din sos, o lingură de pesto, restul de spanac, o treime din roșii și brânzeturi și puțin busuioc. Sezon.
Finalizați cu un strat de lasagne, ultimul sos, pesto, brânzeturi și roșii, inclusiv cele de pe viță de vie.
Coaceți 35-40 de minute până devin aurii. Împrăștiați cu ultimele frunze de busuioc și serviți.