Lasagna Portobello prăjită și Prosciutto

Lasagna Portobello prăjită și Prosciutto
Rețeta prăjită Portobello și Prosciutto Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 665 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello, Lasagna de legume prăjite și Prosciutto cu sos Alfredo, și Portobello-Prosciutto Burgers.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați foaia de copt cu margini cu 1 lingură de ulei de măsline. Aruncați ciupercile cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare pentru a acoperi. Aranjați ciupercile, cu branhia în sus, într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Se presară sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Tăiați ciupercile în felii groase de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Între timp, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga prosciutto; saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
7
Adăugați șalotă, rozmarin și cimbru. Gătiți până când șalotele sunt fragede, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. (Ciupercile și amestecul de prosciutto-șalotă pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
1
Aduceți laptele, bulionul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Lăsați să stea 10 minute; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
4
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți în făină; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se amestecă amestecul de lapte fierbinte; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă în Gruyingincroyre, parmezan și nucșoară. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
GruyereGruyere
NucșoarăNucșoară
1
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, dar usor insuficient gatita (taiteii vor termina de gatit la cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge din nou; se usucă.
4
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Intinde 1 cana de sos pe fundul vasului preparat. Aranjați 1/3 de tăiței peste sos, suprapunându-se pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
6
Întindeți aproximativ 1 2/3 căni de sos peste tăiței. Aranjați 1/2 din ciuperci peste sos. Împrăștiați 1/2 din amestecul de prosciutto peste ciuperci. Aranjați 1/2 din tăiței rămași peste ciuperci, suprapunându-se pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
7
Întindeți 1 2/3 căni de sos peste tăiței. Aranjați ciupercile rămase peste sos, presărați cu prosciutto rămas și acoperiți cu tăiței rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CiuperciCiuperci
PastePaste
SosSos
8
Întindeți sosul rămas peste tăiței, presărați parmezan și punctați cu unt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
UntUnt
SosSos
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți lasagna până când blatul se rumeneste și sosul clocotește, aproximativ 45 de minute (aproximativ 1 oră dacă este refrigerat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 20 până la 30 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista