Lasagna Portobello prăjită și Prosciutto

Rețeta prăjită Portobello și Prosciutto Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 665 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello, Lasagna de legume prăjite și Prosciutto cu sos Alfredo, și Portobello-Prosciutto Burgers.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Periați foaia de copt cu margini cu 1 lingură de ulei de măsline. Aruncați ciupercile cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare pentru a acoperi. Aranjați ciupercile, cu branhia în sus, într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Se presară sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute. Mișto.
Tăiați ciupercile în felii groase de 1/3 inch.
Între timp, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Se adauga prosciutto; saut pana se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotă, rozmarin și cimbru. Gătiți până când șalotele sunt fragede, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. (Ciupercile și amestecul de prosciutto-șalotă pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește).
Aduceți laptele, bulionul și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Lăsați să stea 10 minute; aruncați frunza de dafin.
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic.
Bateți în făină; se amestecă 2 minute.
Se amestecă amestecul de lapte fierbinte; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă în Gruyingincroyre, parmezan și nucșoară. Condimentează după gust cu sare și piper.
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, dar usor insuficient gatita (taiteii vor termina de gatit la cuptor).
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Se scurge din nou; se usucă.
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.
Intinde 1 cana de sos pe fundul vasului preparat. Aranjați 1/3 de tăiței peste sos, suprapunându-se pentru a se potrivi.
Întindeți aproximativ 1 2/3 căni de sos peste tăiței. Aranjați 1/2 din ciuperci peste sos. Împrăștiați 1/2 din amestecul de prosciutto peste ciuperci. Aranjați 1/2 din tăiței rămași peste ciuperci, suprapunându-se pentru a se potrivi.
Întindeți 1 2/3 căni de sos peste tăiței. Aranjați ciupercile rămase peste sos, presărați cu prosciutto rămas și acoperiți cu tăiței rămași.
Întindeți sosul rămas peste tăiței, presărați parmezan și punctați cu unt. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți lasagna până când blatul se rumeneste și sosul clocotește, aproximativ 45 de minute (aproximativ 1 oră dacă este refrigerat).
Lăsați să stea 20 până la 30 de minute înainte de servire.