Lasagna Portobello De Pui

Lasagna Portobello de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, ciuperci portobello pentru copii, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Cu Ciuperci Portobello, Lasagna Cu Spanac Și Portobello, și Portobello Lasagna Rollups pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie.
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați pui și ciuperci și sotati 10 minute sau până când puiul este gata și ciupercile sunt fragede.
Se ia de pe foc. Se amestecă spanacul, supa și următoarele 3 ingrediente; pliați în brânză.
Puneți o pătrime din amestecul de pui într - un vas de copt ușor uns de 8 x 8 inci. Aranjați 2 tăiței deasupra amestecului. Repetați straturile de două ori; deasupra cu amestecul de pui rămas.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute; descoperiți și coaceți 15 minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute; continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.