Lasagna Polenta cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 739 calorii, 15g de proteine, și 64G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, sos de smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Lasagna Polenta cu sos cremos de ciuperci, Veggie Lasagnan în sos de cremă de parmezan, și Lasagna se rostogolește cu sos de cremă de parmezan cu usturoi.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați tulpinile din ciupercile shiitake și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
2
Sotati ceapa intr-o tigaie mare antiaderenta acoperita cu spray de gatit la foc mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați shiitake și ciuperci cu buton și sotati 3 până la 4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Ceapă
4
Adăugați 3/4 cană de lapte și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
5
Bateti impreuna amidon de porumb si 2 linguri de lapte; se amestecă în amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ciuperci
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați cremă de brânză și vin, amestecând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vin
7
Scoateți din căldură. Se amestecă sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Sare
8
Întindeți 3 linguri de sos de smântână într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Strat o treime din feliile de mămăligă peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Sos
10
Presărați 1/4 cană parmezan peste mămăligă. Sus cu amestec de ciuperci. Se acoperă cu o treime felii de mămăligă și sosul de smântână rămas; se acoperă cu o treime rămasă din feliile de mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sos De Smântână
Ciuperci
Mamaliga
11
Coaceți la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Se presară cu restul de 1/4 cană parmezan. Se fierbe la 3 până la 5 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză
13
Scoateți din căldură. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit mămăligă originală Marjon Găsită în secțiunea de produse a supermarketului.