Lasagna Polenta Cu Ciuperci Sălbatice

Lasagna Polenta Cu Ciuperci Sălbatice
Lasagna Polenta cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 646 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, brânză mozzarella parțial degresată, capace de ciuperci cu buton și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mămăligă Erbată friptă cu ciuperci sălbatice, Mămăligă parmezană cu ciuperci sălbatice de cimbru de lămâie, și Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați porcini și apă fierbinte într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Se scurge într-o sită peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de ciuperci. Clătiți și scurgeți porcini; se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 375
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați ciupercile porcini, portobello, shiitake și button.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
8
Se presara ciupercile cu sare; saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
9
Combinați lichidul de ciuperci rezervat, vinul, pasta de roșii, rozmarinul, oregano și roșiile într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Combinați 1 cană mozzarella, cimbru, brânză ricotta și albușuri de ou într-un bol; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Aranjați 15 felii de mămăligă în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 2 1/2 căni amestec de ciuperci, 1 cană sos de roșii și 1 1/4 căni amestec de ricotta. Repetați stratul cu 15 felii de mămăligă, amestecul de ciuperci Rămas, 1 cană de sos de roșii și amestecul de ricotta rămas. Se acoperă cu feliile de mămăligă rămase și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
MamaligaMamaliga
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Presărați lasagna cu 1 cană de mozzarella. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista