Lasagna pesto ușoară
Lasagna pesto ușoară necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1363 calorii. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți pesto, parmezan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 16 fani. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagne Al Pesto, Lasagne cu Tunan și Pesto, și Lasagna proaspătă cu pesto.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Așezați pesto-ul, Jumătate din mascarpone și 250 ml apă (sau ciorbă de legume dacă aveți) într-o tigaie.
Se încălzește și se amestecă până se omogenizează și clocotește.
Adăugați spanacul și mazărea și gătiți încă câteva minute până când spanacul s-a ofilit și mazărea s-a dezghețat.
Adăugați ierburile și condimentați.
Așezați o treime din amestecul de pesto într-un vas de copt de aproximativ 18 x 25 cm. Se acoperă cu 4 foi de lasagne, apoi se repetă cu încă 2 straturi de sos și foi de lasagne, terminând cu un strat de paste.
Se amestecă suficient lapte în mascarpone rămas pentru a face o consistență de sos alb, se condimentează, apoi se toarnă deasupra.
Se presară parmezan și nuci de pin.
Coaceți timp de 35-40 de minute până se rumenesc deasupra și clocotind în jurul marginilor. Împrăștiați peste frunzele de busuioc rezervate și serviți cu o salată verde, dacă doriți.