Lasagna mexicană de casă
Lasagna mexicană de casă necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 362 de calorii , 21 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită smântână, brânză cheddar, ceapă și ou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu un scor de lingură de 43% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ lasagna de legume cu foi de lasagna de casă (fără aparat de paste) , lasagna de legume cu foi de lasagna de casă (fără aparat de paste) și lasagna mexicană .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă sosul picante, fasolea, sare și piper; pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci și oul.
Întindeți o treime din amestecul de carne într-un 13 inchi. x 9-in. vase de copt sau două de 8 in. vase pătrate de copt. Acoperiți cu jumătate de brânză Monterey Jack, jumătate din amestec de brânză de vaci și șase tortillas (rupați tortilla dacă este necesar pentru a acoperi mai complet brânza). Repetați straturile, terminând cu carne.
Se presară cu brânză cheddar.
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute.
Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
Se ornează cu ceapă verde și se servește cu smântână dacă se dorește.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.