Lasagna mexicană cu Cactus
Lasagna mexicană cu Cactus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 915 calorii, 50g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați queso fresco, tortilla de făină, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie mare de unică folosință din aluminiu cu spray de gătit.
Rumeniti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu, rupand carnea in crumble pe masura ce se rumeneste, 10-12 minute.
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați condimentele taco și jumătate din sosul enchilada. Rezervați sosul enchilada rămas pentru utilizare ulterioară. Aduceți amestecul de vită la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Puneți carnea deoparte.
Puneți un pachet de tortilla în fundul tăvii de prăjire din aluminiu pregătite și întindeți fasolea prăjită uniform într-un strat peste tortilla. Aranjați încă 1 pachet de tortilla înjumătățite peste fasole și acoperiți cu felii de queso fresco.
Întindeți 1 pachet de amestec de brânză mexicană cu conținut redus de grăsimi peste felii de queso fresco.
Așezați jumătate din nopalitos feliat într-un model încrucișat peste brânza mărunțită.
Stratul nopalito superior cu încă 1 pachet de tortilla și amestecul de carne de vită răspândit peste tortilla; top cu pachetul rămas de tortilla. Finalizați caserola cu sosul enchilada rămas și amestecul de brânză rămas de 1 pachet. Acoperiți brânza cu feliile de nopalito rămase aranjate într-un model încrucișat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola clocotește și toppingul de brânză se topește și începe să se rumenească, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.