Lasagna Mexicană
Lasagna mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1088 calorii, 82G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, jack de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin - de două ori în jurul tigaiei.
Adăugați puiul și condimentați cu pudră de chili, chimen și ceapă roșie. Rumeniti carnea, 5 minute.
Adăugați sos taco sau roșii prăjite sau fierte.
Adăugați fasole neagră și porumb.
Se încălzește amestecul, 2 până la 3 minute, apoi se condimentează cu sare, după gustul tău.
Înveliți un vas de copt superficial cu uleiul de măsline extravirgin rămas, aproximativ 1 lingură de ulei.
Tăiați tortilele în jumătate sau sferturi pentru a le face ușor de stratificat. Construiți lasagna în straturi de carne și fasole, apoi tortilla, apoi brânză. Repetați: carne, tortilla, brânză din nou.
Coaceți lasagna 12 până la 15 minute până când brânza este maro și Bulbuc. Se acoperă cu scallions și se servește.