Lasagna Mexicană
Lasagna mexicană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 581 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână cremă de supă de ciuperci, tortilla de porumb, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lasagna Mexicană, Lasagna Mexicană, și Lasagna Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații și carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgere. Se amestecă fasolea și următoarele 5 ingrediente; gatiti pana se incalzeste bine.
Amestecați supele și sosul enchilada într-o cratiță; gatiti pana se incalzeste bine.
Puneți o treime din sos pe fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; deasupra cu 3 tortilla. Puneți jumătate din amestecul de carne de vită și o treime din sos peste tortilla; se presară cu jumătate de brânză Cheddar. Se acoperă cu 3 tortilla; repetați straturile care se termină cu tortilla.
Se presara cu brânză Monterey Jack și următoarele 3 ingrediente.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Se acoperă cu avocado.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon