Lasagna Mexi-Corn
Lasagna Mexi-Corn durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 251 de calorii . Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză cheddar, porumb, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 44% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mexi-Caserole With Chipotle Salsa , Mexi-Chicken Roll Ups și Ton Mexi Melts .
Instrucțiuni
Într-o tigaie se rumenește carnea de vită.
Adăugați porumb, sos de roșii, sos picante, praf de chili și chimen; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Puneți jumătate din tortilla în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt. Turnați amestecul de carne peste tortilla.
Combinați brânza de vaci, ouăle, parmezanul, oregano și sarea de usturoi; se întinde peste amestecul de carne. Acoperiți cu tortilla rămase. Acoperiți cu folie.
Coaceți la 375° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză; se intoarce la cuptor pentru 10 minute sau pana cand branza se topeste.