Lasagna Mariei

Lasagna Mariei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnanul lui Mary. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1541 calorii. Pentru $ 5.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, sare de mare, căței de usturoi plini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brewed Mary: Bere Bloody Mary, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul bar Bloody Mary, și Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru tăiței. Puneți un bol cu apă cu gheață lângă aragaz și așezați câteva prosoape lângă bol pentru a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Ungeți cu generozitate o tigaie de 10 pe 14 inci folosind 1 până la 2 linguri de unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Într-un castron mic, amestecați ricotta, oul și pătrunjelul împreună. Rupeți frunzele de busuioc și pliați-le în amestecul de ricotta. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Cu o lingură pliată, transferați bucățile de carne de porc, cârnați și chifteluțe din sosul de duminică într-un bol separat. Acestea vor fi acoperite cu o parte din sosul de roșii. E în regulă. Puneți deoparte restul de sos și bolul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Sare generos apa clocotită și gătește foile de lasagne, câteva la un moment dat, la fierbere rulantă timp de 1 minut. Taiteii vor fi foarte fermi, vor găti mai departe la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Transferați pastele în apa cu gheață cu un skimmer plat sau o strecurătoare cu mâner lung. De îndată ce sunt reci la atingere - mai puțin de un minut - ridicați-le, scuturând excesul de apă și așezați tăiței pe prosoape pentru a se scurge. Repetați procesul până când toate pastele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
SkimmerSkimmer
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Acoperiți fundul tăvii de copt cu un strat de foi de lasagne, permițând pastelor să atârne pe toate părțile tigaiei. Sus, cu un alt strat de foi de lasagne tăiate pentru a se potrivi cu fundul tigaiei fără o consolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Acoperiți pastele cu 1/2 din carnea rezervată. Lingură peste suficient sos pentru a umezi bine, aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Se presară cu o Pecorino Romano rotunjită de 1/4 cană. Acoperiți cu un alt strat de paste tăiate pentru a se potrivi fără o suprapunere. Se acoperă cu 1 cană de sos. Dollop 1/2 din amestecul de ricotta peste sos și deasupra cu jumătate din mozzarella și o cană rotunjită de 1/4 Pecorino Romano. Repetați stratul de paste și carne și stratul de amestec de paste și ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Acoperiți cu un strat final de paste (este posibil să nu fi folosit toate foile de lasagne) tăiate pentru a se potrivi în interiorul tigaiei fără o consolă. Se acoperă cu sosul rămas și Pecorino Romano. Aduceți consola de paste și pliați deasupra lasanei pentru a închide umplutura. Punctați cu untul rămas și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Coaceți lasagna timp de 25 de minute, descoperiți și continuați să coaceți până se rumenesc foarte ușor și se fierbe fierbinte, încă 10 până la 15 minute. Pentru a menține tăiței de sus moi fără a se rumeni, coaceți lasagna acoperită cu folie timp de 35 de minute și neacoperită în ultimele 5 până la 10 minute la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
14
Încălziți uleiul de măsline într-un vas cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați Cotletele de porc și cârnații și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
16
Transferați Cotletele de porc și cârnații pe o farfurie pentru a face loc cepei. Aruncați ceapa în oală cu usturoiul, feniculul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Se sotează la foc moderat, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți lăsate în urmă de carnea de porc și cârnați, până când ceapa este moale și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
18
Puneți Cotletele de porc și cârnații înapoi în oală cu orice sucuri pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Adăugați roșiile, apa și pasta de roșii. Aruncați câteva coji de brânză sau capete dacă aveți. Sunt complet opționale, dar dau o aromă plăcută sosului. Acoperiți oala, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Aruncați ușor chiftelele, 1 la un moment dat, scuturând puțin oala pentru a încuraja chiftelele să se cuibărească cu carnea de porc și cârnați și pentru a face loc adăugării mai multor chifteluțe. După ce s-au adăugat toate chiftelele, continuați să fierbeți, acoperite, timp de o oră mai mult sau până când Cotletele de porc sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
20
Pentru a termina sosul, transferați Cotletele de porc pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
21
Scoateți și aruncați oasele, tocați carnea și întoarceți-o în sos. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
22
Homemade, paste proaspete este glorios și bine merita efortul. Nimic nu se compară cu tăiței mătăsoși, ușori și alunecoși pe care îi puteți produce în propria bucătărie. Aceasta este o rețetă rapidă. Aluatul este amestecat într-un robot de bucătărie și o mașină de paste frământă și rulează aluatul. George bice asta cu ușurință, în 5 minute topuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mașină De PasteMașină De Paste
23
Există variații minore în funcție de vreme și de umiditatea din făină (poate fi necesar să frământați într-o lingură suplimentară sau 2 de făină), dar dacă urmați aceste proporții, veți avea paste excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
24
Ouăle organice pe care le cumpărăm de pe piața fermierilor variază ca mărime. Cea mai fiabilă modalitate de a obține o măsurare precisă este cu o scară de porțiune. Metoda cupei de măsurare va funcționa și ea (spargeți ouăle într-un bol mic de amestecare, amestecați pentru a combina, turnați cantitatea necesară într-o ceașcă de măsurare lichidă și aruncați sau salvați orice exces pentru o altă utilizare). În fabricarea pastelor, abilitatea este dezvoltată prin repetare. Fiecare lot va fi mai ușor decât ultimul și cu puțină experiență măsurătorile exacte vor fi mai puțin importante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
25
Nu vă îngrijorați dacă dimensiunile finale ale pastelor sunt diferite de cele specificate în rețetă. Benzile care trec prin rolele mașinii de paste pot fi mai lungi și / sau nu la fel de largi. Capetele se pot îngusta, mai degrabă decât să fie perfect pătrate. De exemplu, marginea care trece mai întâi prin role va fi în formă de u (pot fi tăiate mai târziu pentru a pătrat tăiței, dacă doriți). Practica face o diferență în dezvoltarea unui sentiment pentru proces. Încercați să rulați aluatul cât mai larg posibil-puțin mai puțin decât lățimea rolelor, dar nu vă descurajați dacă acest lucru nu se întâmplă prima dată. Reglați tăierea pastelor la fâșiile pe care le aveți-foi mai puțin largi de tăiței de lasagna, de exemplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
26
Puneți făina în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Cu motorul pornit, turnați ouăle prin tubul de alimentare. Opriți mașina imediat ce amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră. Rulați din nou motorul turnând apa fierbinte prin tubul de alimentare. Impuls on și off timp de 10 secunde; opri motorul. Aluatul trebuie să se lipească atunci când este apăsat între vârful degetelor. Dacă nu adăugați încă 1/2 până la 1 linguriță apă caldă și rulați din nou motorul. Întoarceți-vă pe o suprafață rece și netedă-marmura este ideală. Frământați timp de 1 până la 2 minute până când aluatul este neted și flexibil. Dacă este lipicios, frământați în 1 până la 2 linguri de făină. Formați într-o bilă și acoperiți aluatul complet cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute sau până la 2 ore la frigider. Dacă aluatul este refrigerat, scoateți-l din frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de a continua rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
27
Configurați mașina de paste cu rolele la cea mai largă deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
28
Împărțiți aluatul în 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
29
Dacă aluatul este lipicios, praf-l cu făină. Aplatizați jumătatea aluatului cu călcâiul mâinii și alimentați-l prin rolele mașinii de paste. Îndoiți aluatul pe jumătate pe lungime și alimentați-l din nou prin role. Repetați de 20 până la 30 de ori ocazional plierea în lățime pentru a se potrivi între ghidaje. Aceasta frământă și netezește aluatul în continuare, creând paste mătăsoase și suple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
30
Acum Puteți rula pastele în foi subțiri hrănindu-le prin fiecare setare succesivă a mașinii de paste până când le-ați trecut prin a doua deschidere mai subțire (praf cu suficientă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească). Acest proces se face fără pliere. În cazul în care foaia de paste devine greoaie lung se taie transversal în 2 bucăți pentru a face mai ușor de gestionat. Repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
31
Așezați aluatul pe un blat cu făină sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate. Fiecare jumătate de aluat va produce 2 benzi de paste care măsoară aproximativ 3 picioare pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
32
Încercați să faceți tăiței de lasagna la fel de largi pe cât permite mașina dvs. de paste (4 până la 5 inci); tăiați lungimile de cea mai potrivită dimensiune pentru tigaia pe care intenționați să o utilizați-oriunde de la 8 la 12 inci lungime (mai lungă dacă doriți sau mai scurtă dacă tăiței mai mici vă sunt mai ușor de manevrat. Taiteii de Lasagna pot fi tăiați și patch-uri împreună în asamblare). Rețineți că pastele vor crește sau se vor extinde atunci când fierbe, mărindu-și dimensiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
33
După ce ați tăiat tăiței, le puteți găti imediat sau le puteți așeza într-un singur strat fără a atinge pe o suprafață ușor înmuiată sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate până când sunt gata de gătit (tăvile de copt cu praf de făină sau căptușite cu prosop funcționează bine dacă nu aveți blat) dacă nu utilizați pastele în aceeași zi, lăsați-le să se usuce complet, apoi transferați în recipiente lungi, puțin adânci, cu capace. Puteți să-l păstrați într-un loc răcoros și uscat timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Ingrediente

1lingura. otet de vin rosuÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametruÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsuraremăsurare1ulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola1ou, ușor bătutou, ușor bătut8creveți și cu veneBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparteBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparte0Bucăți de caramele Heath Barpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni11 lingură de oregano uscatpătrunjel cu frunze plate proaspăt tocatpătrunjel cu frunze plate proaspăt tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(10 uncii) făină universală(10 uncii) făină universală3smallsfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opționalfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opțional4marisau 5 frunze mari de busuioc proaspătsau 5 frunze mari de busuioc proaspăt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1mingemozzarella proaspătă, scursă și feliatămozzarella proaspătă, scursă și feliată227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceașcă ricotta proaspătăceașcă ricotta proaspătă2cuișoare de usturoi pline, tocate fincuișoare de usturoi pline, tocate fin340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontalCârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontal2Jumboouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor pesteouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor peste1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras8creveți și cu veneCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opționalCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opțional3cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)8creveți și cu veneSareSare0Bucăți de caramele Heath Barsare de mare, plus mai mult pentru apa de pastesare de mare, plus mai mult pentru apa de paste1Bucăți de caramele Heath Barsare de mare finăsare de mare fină1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO(3/4 cană) pastă de roșii(3/4 cană) pastă de roșii8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de roșii conservatepiure de roșii conservate42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat11 lingură de oregano uscatapă caldă de la robinetapă caldă de la robinet1Ceapa galbena medie, tocataslănină afumată tăiată gros, cubulețeslănină afumată tăiată gros, cubulețe42 linguri butte topitpâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi micipâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi mici1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichiddar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichid
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista