Lasagna Mariei

Lasagna Mariei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnanul lui Mary. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1541 calorii. Pentru $ 5.27 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, sare de mare, căței de usturoi plini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brewed Mary: Bere Bloody Mary, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul bar Bloody Mary, și Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert pentru tăiței. Puneți un bol cu apă cu gheață lângă aragaz și așezați câteva prosoape lângă bol pentru a scurge pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Ungeți cu generozitate o tigaie de 10 pe 14 inci folosind 1 până la 2 linguri de unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-un castron mic, amestecați ricotta, oul și pătrunjelul împreună. Rupeți frunzele de busuioc și pliați-le în amestecul de ricotta. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cu o lingură pliată, transferați bucățile de carne de porc, cârnați și chifteluțe din sosul de duminică într-un bol separat. Acestea vor fi acoperite cu o parte din sosul de roșii. E în regulă. Puneți deoparte restul de sos și bolul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Sare generos apa clocotită și gătește foile de lasagne, câteva la un moment dat, la fierbere rulantă timp de 1 minut. Taiteii vor fi foarte fermi, vor găti mai departe la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pastele în apa cu gheață cu un skimmer plat sau o strecurătoare cu mâner lung. De îndată ce sunt reci la atingere - mai puțin de un minut - ridicați-le, scuturând excesul de apă și așezați tăiței pe prosoape pentru a se scurge. Repetați procesul până când toate pastele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
SkimmerSkimmer
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Acoperiți fundul tăvii de copt cu un strat de foi de lasagne, permițând pastelor să atârne pe toate părțile tigaiei. Sus, cu un alt strat de foi de lasagne tăiate pentru a se potrivi cu fundul tigaiei fără o consolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Acoperiți pastele cu 1/2 din carnea rezervată. Lingură peste suficient sos pentru a umezi bine, aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Se presară cu o Pecorino Romano rotunjită de 1/4 cană. Acoperiți cu un alt strat de paste tăiate pentru a se potrivi fără o suprapunere. Se acoperă cu 1 cană de sos. Dollop 1/2 din amestecul de ricotta peste sos și deasupra cu jumătate din mozzarella și o cană rotunjită de 1/4 Pecorino Romano. Repetați stratul de paste și carne și stratul de amestec de paste și ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Acoperiți cu un strat final de paste (este posibil să nu fi folosit toate foile de lasagne) tăiate pentru a se potrivi în interiorul tigaiei fără o consolă. Se acoperă cu sosul rămas și Pecorino Romano. Aduceți consola de paste și pliați deasupra lasanei pentru a închide umplutura. Punctați cu untul rămas și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Coaceți lasagna timp de 25 de minute, descoperiți și continuați să coaceți până se rumenesc foarte ușor și se fierbe fierbinte, încă 10 până la 15 minute. Pentru a menține tăiței de sus moi fără a se rumeni, coaceți lasagna acoperită cu folie timp de 35 de minute și neacoperită în ultimele 5 până la 10 minute la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Se lasă să se răcească 5 minute înainte de servire.
14
Încălziți uleiul de măsline într-un vas cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Adăugați Cotletele de porc și cârnații și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
16
Transferați Cotletele de porc și cârnații pe o farfurie pentru a face loc cepei. Aruncați ceapa în oală cu usturoiul, feniculul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Se sotează la foc moderat, amestecând frecvent și răzuind orice bucăți lăsate în urmă de carnea de porc și cârnați, până când ceapa este moale și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Puneți Cotletele de porc și cârnații înapoi în oală cu orice sucuri pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
19
Adăugați roșiile, apa și pasta de roșii. Aruncați câteva coji de brânză sau capete dacă aveți. Sunt complet opționale, dar dau o aromă plăcută sosului. Acoperiți oala, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute. Aruncați ușor chiftelele, 1 la un moment dat, scuturând puțin oala pentru a încuraja chiftelele să se cuibărească cu carnea de porc și cârnați și pentru a face loc adăugării mai multor chifteluțe. După ce s-au adăugat toate chiftelele, continuați să fierbeți, acoperite, timp de o oră mai mult sau până când Cotletele de porc sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Pentru a termina sosul, transferați Cotletele de porc pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
21
Scoateți și aruncați oasele, tocați carnea și întoarceți-o în sos. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
22
Homemade, paste proaspete este glorios și bine merita efortul. Nimic nu se compară cu tăiței mătăsoși, ușori și alunecoși pe care îi puteți produce în propria bucătărie. Aceasta este o rețetă rapidă. Aluatul este amestecat într-un robot de bucătărie și o mașină de paste frământă și rulează aluatul. George bice asta cu ușurință, în 5 minute topuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mașină De PasteMașină De Paste
23
Există variații minore în funcție de vreme și de umiditatea din făină (poate fi necesar să frământați într-o lingură suplimentară sau 2 de făină), dar dacă urmați aceste proporții, veți avea paste excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
24
Ouăle organice pe care le cumpărăm de pe piața fermierilor variază ca mărime. Cea mai fiabilă modalitate de a obține o măsurare precisă este cu o scară de porțiune. Metoda cupei de măsurare va funcționa și ea (spargeți ouăle într-un bol mic de amestecare, amestecați pentru a combina, turnați cantitatea necesară într-o ceașcă de măsurare lichidă și aruncați sau salvați orice exces pentru o altă utilizare). În fabricarea pastelor, abilitatea este dezvoltată prin repetare. Fiecare lot va fi mai ușor decât ultimul și cu puțină experiență măsurătorile exacte vor fi mai puțin importante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
25
Nu vă îngrijorați dacă dimensiunile finale ale pastelor sunt diferite de cele specificate în rețetă. Benzile care trec prin rolele mașinii de paste pot fi mai lungi și / sau nu la fel de largi. Capetele se pot îngusta, mai degrabă decât să fie perfect pătrate. De exemplu, marginea care trece mai întâi prin role va fi în formă de u (pot fi tăiate mai târziu pentru a pătrat tăiței, dacă doriți). Practica face o diferență în dezvoltarea unui sentiment pentru proces. Încercați să rulați aluatul cât mai larg posibil-puțin mai puțin decât lățimea rolelor, dar nu vă descurajați dacă acest lucru nu se întâmplă prima dată. Reglați tăierea pastelor la fâșiile pe care le aveți-foi mai puțin largi de tăiței de lasagna, de exemplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
26
Puneți făina în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel. Cu motorul pornit, turnați ouăle prin tubul de alimentare. Opriți mașina imediat ce amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră. Rulați din nou motorul turnând apa fierbinte prin tubul de alimentare. Impuls on și off timp de 10 secunde; opri motorul. Aluatul trebuie să se lipească atunci când este apăsat între vârful degetelor. Dacă nu adăugați încă 1/2 până la 1 linguriță apă caldă și rulați din nou motorul. Întoarceți-vă pe o suprafață rece și netedă-marmura este ideală. Frământați timp de 1 până la 2 minute până când aluatul este neted și flexibil. Dacă este lipicios, frământați în 1 până la 2 linguri de făină. Formați într-o bilă și acoperiți aluatul complet cu folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute sau până la 2 ore la frigider. Dacă aluatul este refrigerat, scoateți-l din frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de a continua rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
27
Configurați mașina de paste cu rolele la cea mai largă deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
28
Împărțiți aluatul în 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
29
Dacă aluatul este lipicios, praf-l cu făină. Aplatizați jumătatea aluatului cu călcâiul mâinii și alimentați-l prin rolele mașinii de paste. Îndoiți aluatul pe jumătate pe lungime și alimentați-l din nou prin role. Repetați de 20 până la 30 de ori ocazional plierea în lățime pentru a se potrivi între ghidaje. Aceasta frământă și netezește aluatul în continuare, creând paste mătăsoase și suple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
30
Acum Puteți rula pastele în foi subțiri hrănindu-le prin fiecare setare succesivă a mașinii de paste până când le-ați trecut prin a doua deschidere mai subțire (praf cu suficientă făină, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească). Acest proces se face fără pliere. În cazul în care foaia de paste devine greoaie lung se taie transversal în 2 bucăți pentru a face mai ușor de gestionat. Repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
31
Așezați aluatul pe un blat cu făină sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate. Fiecare jumătate de aluat va produce 2 benzi de paste care măsoară aproximativ 3 picioare pe 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
32
Încercați să faceți tăiței de lasagna la fel de largi pe cât permite mașina dvs. de paste (4 până la 5 inci); tăiați lungimile de cea mai potrivită dimensiune pentru tigaia pe care intenționați să o utilizați-oriunde de la 8 la 12 inci lungime (mai lungă dacă doriți sau mai scurtă dacă tăiței mai mici vă sunt mai ușor de manevrat. Taiteii de Lasagna pot fi tăiați și patch-uri împreună în asamblare). Rețineți că pastele vor crește sau se vor extinde atunci când fierbe, mărindu-și dimensiunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
33
După ce ați tăiat tăiței, le puteți găti imediat sau le puteți așeza într-un singur strat fără a atinge pe o suprafață ușor înmuiată sau pe prosoape de bucătărie curate și uscate până când sunt gata de gătit (tăvile de copt cu praf de făină sau căptușite cu prosop funcționează bine dacă nu aveți blat) dacă nu utilizați pastele în aceeași zi, lăsați-le să se usuce complet, apoi transferați în recipiente lungi, puțin adânci, cu capace. Puteți să-l păstrați într-un loc răcoros și uscat timp de 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire

Ingrediente

1lingura. otet de vin rosuÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametruÎntr-un bol de amestecare, combinați carnea de vită, pâinea și laptele. Adăugați brânza, busuiocul, pătrunjelul, oul și sarea. Se amestecă ușor, dar bine. Formați-vă în chifteluțe mici. Mary au fost nu mai mult de 1 1/2-inch diametru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsuraremăsurare1pachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri1ou, ușor bătutou, ușor bătut8creveți și cu veneBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparteBateți ușor sarea în ouăle bătute. Puneți deoparte0Bucăți de caramele Heath Barpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel cu frunze plate proaspăt tocatpătrunjel cu frunze plate proaspăt tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(10 uncii) făină universală(10 uncii) făină universală3smallsfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opționalfrunze proaspete de busuioc, rupte în bucăți mici, opțional4marisau 5 frunze mari de busuioc proaspătsau 5 frunze mari de busuioc proaspăt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1mingemozzarella proaspătă, scursă și feliatămozzarella proaspătă, scursă și feliată2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceașcă ricotta proaspătăceașcă ricotta proaspătă2cuișoare de usturoi pline, tocate fincuișoare de usturoi pline, tocate fin3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontalCârnați dulci italieni, înjumătățiți orizontal2Jumboouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor pesteouă cântărind 4 1/2 uncii în cochilii lor, ușor bătut (ușor peste1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPecorino Romano proaspăt rasPecorino Romano proaspăt ras8creveți și cu veneCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opționalCoji de brânză din Parmigiano-Reggiano sau capete de Pecorino-Romano, opțional3cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)cotlete de porc tăiate în centru (greutate totală de la 1 la 1 1/4-lire sterline)8creveți și cu veneSareSare0Bucăți de caramele Heath Barsare de mare, plus mai mult pentru apa de pastesare de mare, plus mai mult pentru apa de paste1Bucăți de caramele Heath Barsare de mare finăsare de mare fină1Oreos dublu umplutsare de mare finăsare de mare fină1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(3/4 cană) pastă de roșii(3/4 cană) pastă de roșii8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de roșii conservatepiure de roșii conservate43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat12 lingurițe de pudră de usturoiapă caldă de la robinetapă caldă de la robinet1Ceapa galbena medie, tocataparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)42 linguri butte topitpâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi micipâine sandwich albă, crustă îndepărtată și tăiată în cuburi mici1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichiddar mai puțin de 2/3 cană ouă ușor bătute măsurate într-un lichid
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista