Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan

Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mămăligă cu brânză cu ciuperci și Seitan. O porție conține 996 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de bușteni polenta gata preparată, făină, fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Ciuperci sarmale cu mamaliguta Branzoasa, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți ușor un vas de copt superficial de 2 până la 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Bateți făina până se omogenizează, apoi gătiți roux, șoptind frecvent, până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați lapte în roux în 2 loturi, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc și se amestecă în Fontina, jumătate de Gruyulinculrore, nucșoară și 3/4 linguriță de sare. Acoperiți și lăsați deoparte, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
GruyereGruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand, pana cand incepe sa devina auriu pal. Se amestecă ciupercile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați seitan și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile și seitanul sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
SeitanSeitan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Adăugați apă și gătiți scurt, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1
Întindeți 1/2 cană de sos de brânză în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Feliați 1 buștean de mămăligă în runde groase de 1/4 inch și aranjați suficiente runde pentru a acoperi fundul vasului, suprapunându-se ușor. Lingurați jumătate de umplutură uniform peste mămăligă, apoi întindeți cu jumătate din sosul de brânză rămas (aproximativ 1 cană). Feliați suficiente runde din al doilea jurnal pentru a forma un al doilea strat. Acoperiți cu umplutura rămasă, apoi sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Se presara cu restul de Gruyingincrour și se coace până când partea de sus este doar barbotare și ușor rumenit, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
- Lasagna poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.- Orice buștean de mămăligă rămas poate fi feliat și sotat în ulei sau unt pentru a fi servit cu ouă la micul dejun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă PregătităMămăligă Pregătită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista