Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan

Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mămăligă cu brânză cu ciuperci și Seitan. O porție conține 996 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de bușteni polenta gata preparată, făină, fontina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna mamaliga Cheesy cu ciuperci și Seitan, Ciuperci sarmale cu mamaliguta Branzoasa, și Ciuperci sălbatice sotate peste mămăligă cremoasă și brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea superioară. Ungeți ușor un vas de copt superficial de 2 până la 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți făina până se omogenizează, apoi gătiți roux, șoptind frecvent, până devine auriu pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați lapte în roux în 2 loturi, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc și se amestecă în Fontina, jumătate de Gruyulinculrore, nucșoară și 3/4 linguriță de sare. Acoperiți și lăsați deoparte, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
GruyereGruyere
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Gatiti usturoiul in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand, pana cand incepe sa devina auriu pal. Se amestecă ciupercile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați seitan și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile și seitanul sunt ușor aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
SeitanSeitan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați apă și gătiți scurt, răzuind orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Întindeți 1/2 cană de sos de brânză în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Feliați 1 buștean de mămăligă în runde groase de 1/4 inch și aranjați suficiente runde pentru a acoperi fundul vasului, suprapunându-se ușor. Lingurați jumătate de umplutură uniform peste mămăligă, apoi întindeți cu jumătate din sosul de brânză rămas (aproximativ 1 cană). Feliați suficiente runde din al doilea jurnal pentru a forma un al doilea strat. Acoperiți cu umplutura rămasă, apoi sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Se presara cu restul de Gruyingincrour și se coace până când partea de sus este doar barbotare și ușor rumenit, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
1
- Lasagna poate fi asamblată cu 1 zi înainte și răcită.
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.- Orice buștean de mămăligă rămas poate fi feliat și sotat în ulei sau unt pentru a fi servit cu ouă la micul dejun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mămăligă PregătităMămăligă Pregătită
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista