Lasagna macaroane cu legume și Dip

Macaroane Lasagna cu legume și Dip ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 421 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, macaroane, condimente și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma maioneza cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri De Piatră Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane Cheesy și legume, Macaroane și brânză cu legume, și Lasagna Cupcake Cu Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 375 grade F.
Umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere. Carne brună într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când carnea nu mai este roz.
Adăugați fulgi de ceapă, condimente italiene și fulgi de ardei roșu în timp ce carnea se rumeneste.
Puneți macaroanele în apă clocotită. Gatiti 5 minute (doriti pastele foarte ferme).
În timp ce macaroanele și carnea se gătesc, amestecați maioneza, smântâna și usturoiul și condimentele de ierburi într-un bol mic de amestecare pentru a face baie vegetală.
Să stea în frigider. Clătiți legumele și aranjați pe placa de servire. Când inele timer pentru paste, de scurgere, și apoi clătiți în strecurătoare.
Puneți următoarele ingrediente într-o prăjitură mare sau o tigaie de lasagna în această ordine: 1/2 din carnea de vită complet gătită, 1/2 din macaroanele fierte, 1/2 sos de paste și 1/2 brânză. Repetați din nou.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit. Setați cronometrul timp de 20 de minute sau până când stratul superior de brânză este bulbuc.