Lasagna la cuptor într-un coc

Lasagna la cuptor într-un coc
Lasagnan la cuptor într-un coc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chifle hoagie, brânză cheddar, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lasagnan ușor într-un coc, Aperitive Cu Chifle Brie/Afine La Cuptor, și Char sui bao la cuptor (chiflă de porc la grătar Cantoneză).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Faceți un 2-in.- largă în formă de V tăiat în centrul de fiecare bun la termen de 1 inch de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți porțiunea tăiată și salvați pentru o altă utilizare.
3
Așezați chiflele pe o foaie de copt negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu 6-8 minute sau până când nu mai este roz, rupându-se în firimituri; se scurge. Se amestecă sosul de spaghete, pudra de usturoi și condimentul Italian; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Sos De PasteSos De Paste
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, parmezanul și jumătate din brânzeturile cheddar și mozzarella. Puneți sosul de carne în chifle; se acoperă cu amestec de ricotta. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Presărați blaturile cu brânzeturile cheddar și mozzarella rămase; coaceți, neacoperit, 3-5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagna. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Vinul este produs doar în cei mai buni ani de recoltă, cu struguri din zonele de cultivare a strugurilor din sud-vestul fermei. Este o culoare roșie rubinie profundă. Aroma este foarte intensă, persistentă, delicată, cu note de tutun, stejar și fructe de pădure. O gură plină, lungă și caldă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista