Lasagna italiană cu cârnați (mai ușoară )

Lasagna italiană cu cârnați (mai ușoară )
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lasagna italiană de cârnați (mai ușoară). Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, roșii conservate, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Italiană Cu Cârnați, Lasagna Italiană Cu Cârnați, și Lasagna Italiană Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, busuioc, zahăr, roșii și sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 45 de minute sau până când se îngroașă ușor.
4
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În castron mediu, amestecați brânza ricotta, 1/4 cană parmezan, restul de 1 lingură pătrunjel și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întindeți 1 cană din amestecul de sos într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
7
Se întinde 1 cană din amestecul de brânză peste tăiței; se întinde cu 1 cană din amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Se presară cu 2/3 cană de brânză mozzarella. Repetați cu 4 tăiței, amestecul de brânză Rămas, 1 cană din amestecul de sos și 2/3 cană din brânza mozzarella. Se acoperă cu fidea rămasă și amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Se presară cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Capac; coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista