Lasagna Italiană Cu Cârnați

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații italieni Lasagnan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 689 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna Italiană Cu Cârnați, Lasagna Italiană Cu Cârnați, și Lasagna italiană cu cârnați (mai ușoară ).
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, busuioc, zahăr, roșii și sos de roșii.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 45 de minute sau până când se îngroașă ușor.
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
În castron mediu, amestecați brânza ricotta, 1/4 cană parmezan, restul de 1 lingură pătrunjel și oregano.
Întindeți 1 cană din amestecul de sos într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței.
Se întinde 1 cană din amestecul de brânză peste tăiței; se întinde cu 1 cană din amestecul de sos.
Se presară cu 2/3 cană de brânză mozzarella. Repetați cu 4 tăiței, amestecul de brânză Rămas, 1 cană din amestecul de sos și 2/3 cană din brânza mozzarella. Se acoperă cu fidea rămasă și amestecul de sos.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Capac; coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.